У районі працюватимуть над інвентаризацією каналів

Ще раніше, після відведення лінії державного кордону, частина водних об’єктів залишилася за нею. Постало питання інвентаризації водних каналів на лінії кордону – його й розглянули на нараді у першого заступника голови райдержадміністрації Євгена Савлука.

Для участі в нараді були запрошені голови прикордонних сільських та селищних рад – Самарівської, Кортеліської, Височненської, Млинівської та Заболоттівської, представники управління водного господарства, сільського господарства, прикордонних служб та архітектор району.

Було наголошено на необхідності провести роботу з інвентаризації водних каналів, досконало вивчити дане питання та мати реальну картину.

Учасники наради напрацювали алгоритм дій: створити робочі групи по кожній сільській та селищній раді у складі представників органів місцевого самоврядування, водників, прикордонників та райдержадміністрації; об’їхати усі території по лінії кордону, задокументувавши актом обстеження реальну картину із водними каналами.

Валентина борзовець

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>