У ДТП ЗІТКНУЛОСЯ ТРИ АВТОМОБІЛІ

9 серпня о 13:45 год. на автодорозі М-19 (Доманове – Ковель – Тереблече), неподалік від повороту на Камінь-Каширський сталася дорожньо-транспортна пригода за участю одразу трьох автомобілів. За попередньою версією, «УАЗ» та «Renault Trafic» виїжджали з повороту на Камінь-Каширський у селі Лучичі в напрямку Лучичі, а джип марки «Opel» рухався трасою в напрямку Ковеля.

Сталося зіткнення, у результаті чого джип опинився в кюветі, дві інших машини залишилися на проїжджій частині, але з ушкодженнями. На повідомлення про ДПТ на місце аварії виїхали пра-цівники поліції, швидка допомога та пожежники. За інформацією працівників поліції, в «УАЗі» було троє людей (водій і два пасажири), у «Renault» — тільки водій, в «Опелі» — водій та пасажир. Двох людей госпіталізували (водія джипа і пасажира «УАЗа»), проте після наданої медичної допомоги їх відпустили додому.

Для того, щоб витягнути джипа з кювета, знадобилася допомога рятувальників. Підмінний караул (черговий працював на гасінні сухої трави у Млиновому) здійснив аварійно-рятувальні роботи і після цього усі три машини доправили на штраф-майданчик. Проводиться досудове розслідування, допитують всіх учасників ДТП та з’ясовують причину зіткнення.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>