ТОМОГРАФ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАЙОННОЇ ЛІКАРНІ БУДЕ

Для Волинської області у 2018-му році з Державного фонду регіонального розвитку передбачено 192, 1 млн грн. Спеціальний фонд складатиме 64 млн грн, загальний фонд – 128 млн грн. Нині вже завершено незалежне оцінювання усіх інвестиційний проектів, які пропонувались до фінансування у 2018-му році. На засіданні комісії з питань попереднього відбору інвестиційних проектів, які можуть фінансуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, затвердили попередній відбір.

Оцінювання інвестиційних проектів регіонального розвитку здійснювалось за трьома напрямками: розвиток спортивної інфра-структури, енергозбереження і енергоефективність та відповідність Стратегії розвитку Волинської області до 2020 року. У напрямку щодо відповідності пріоритетам, визначеним Стратегією розвитку Волинської області на період до 2020-го року та плану заходів із реалізації стратегії, розглядалось та оцінювалось 88 інвестпроектів.  Найвищі рейтингові оцінки у межах від 73-х балів до 63,666 бала отримали 13 інвестпроектів. Серед них і інвестпроект — Підвищення якості та медичного обслуговування населення Ратнівського району шляхом придбання томографа для Ратнівської центральної районної лікарні (рейтингова оцінка – 69 балів).

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>