Тематичне свято, присвячене 19-й річниці Конституції України

на тему: "Конституція — основний закон держави " — провели в актовому залі селищної ради працівники культури смт Заболоття. Свято розпочалося Державним гімном України. Ведуча вечора Ілона Головій розповіла присутнім про те, що ми живемо у незалежній країні, ім’я якій – Україна. Всі ці роки — це роки нашого воскресіння, єднання, осмислення своєї долі й історії, а перед ними, роками незалежності, були століття, крізь які українці йшли до своєї держави. Найвищий закон утверджує багатовікове прагнення українського народу до незалежності і власної держави. Прийняття Конституції України є закономірною і важливою віхою в історичному розвитку держави.
Конституція України — як Біблія народу, за якою йому жити і творити. Це звіт обов'язкових для кожного з нас економічних, соціальних, духовних законів державного устрою, на фундаменті яких виростає будівля справедливого суспільного співжиття, і ми повинні сприймати її, як святу молитву, котрою освячуються всі добрі і праведні діла.
Книжкова виставка «Є Конституція — є міцна і незалежна держава» була оформлена на тематичному святі.
Катерина Коцюба

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>