СВЯТО СЕЛА ВІДЗНАЧИЛИ У ЗАБРОДАХ

9 жовтня, у день пам’яті святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова, день села відзначили в Забродах, де на його честь освячений храм. Вранці відбулося святкове богослу-жіння. Радість свята з жителями Забродів розділили духовенство та жителі району.

У післяобідню пору відбулися урочистості. Розпочалися вони із музичних вітань Тетяни Миронюк, Катерини Романюк, Вікторії Сидорук та Каріни Корнелюк, сценки Віктора та Любові Борзовців, як вони невістку вибирали, і циганського танцю у виконанні гурту «Ескада». Ведучими були Людмила Жовнерук та Віктор Борзовець.

Зі святом села привітав односельчан голова Забродівської об’єд-наної територіальної громади Микола Калачук. Він вручив подарунки учасникам АТО із Забродівської сільської ради – Ігорю Романюку, Сергію Повху, Дмитру Силивонюку, Івану Черначуку, Євгену Дмитруку, Василю Голубу, Володимиру Гулю, Миколі Філіпчуку, Олександру Боровському, Іллі Селевонюку, Руслану Романюку, Віктору Філіпчуку, Ігорю Савчуку, Віталію Ярощуку, Андрію Шмиговському та Віктору Лукашуку. До вітальних слів долучився і депутат обласної ради, директор СТОВ «Ратнівський аграрій» Валентин Чернецький.

Щирі вітання жителям Забродів від народного депутата України Степана Івахіва передав його помічник Володимир Бащук. Від імені Степана Петровича зичив процвітання і благополуччя, миру, злагоди й добра селу. Він також презентував призи для розіграшу лотереї, серед яких плазмовий телевізор, мікрохвильова піч, соковитискач, інше.

Гарний настрій, позитивні емоції дарували забродівчанам та створили для них атмосферу справжнього свята учасники колективу «Барви» з Ковеля (керівник Світлана Оніщук), які прибули в Заброди за сприяння благодійного фонду Степана Івахіва «Пат-ріоти Волині». Після завершення святкового дійства відбувся розіграш 370 лотерейних квитків, кожен третій із яких був виграшним. Призи для розіграшу представили благодійний фонд «Пат-ріоти Волині», СТОВ «Ратнівський аграрій» та придбали за кошти, виручені від продажу квитків. Тож розігрували і побутову тех-ніку, і мішки зерна, і домашнє приладдя – миски, совки, відра, інше. Щасливою власницею супер-призу стала багатодітна мама Анна Веремчук, яка, окрім плазмового телевізора від благодійного фонду, виграла ще й соковитискач. Мікрохвильова піч дісталася учаснику АТО Євгену Дмитруку.

Весь день у Забродах працювали дитячі батути, продавали солодку вату, тож діти добряче розважились, а ввечері відбулася молодіжна дискотека.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>