СВЯТА У ЩЕДРОГІРСЬКІЙ ШКОЛІ

свята уОстання п’ятниця жовтня була дуже насиченою для другокласників Щедрогірської школи. У рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який проводився під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя», класовод 2 класу Галина Боговід та бібліотекар Тетяна Оксентюк провели бібліотечний урок «У світі казки чарівної».

Тетяна Степанівна підготувала виставку українських казок, ознайомила дітей з новинками літератури, разом усі обговорили казку «Не всі мікроби – вороги». Діти продемонстрували знання з літературного читання, пограли у «мозаїку казок», де найкмітливішою виявилася Аня Середюк.

Наприкінці робочого дня відбулася посвята дітей у «Барвінчата». Ведучими були Катя Кацевич і Віка Манецька. Організатор свята Олена Ковч представила кожного другокласника у віршованій формі. Далі діти демонстрували, чого саме вони навчилися у школі. У конкурсі «Склади портфель» взяли участь Сергійко Андріюк та Серафим Шамайло. В іграх «Казки з торбинки» і «Так, це я» взяли участь усі бажаючі.

Зрештою головний герой свята – Барвінок, роль якого виконала Альона Приймачук, дав згоду прийняти другокласників до країни Барвінкової. З напутніми словами до дітлахів звернулися їхня вчителька Галина Боговід і директор школи Світлана Мельник. На завершення подивилися мультфільм «Будь природі другом».

Галина БОГОВІД,

вчитель початкових класів НВК с. Щедрогір

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>