Служба зайнятості на допомогу учасникам АТО

зайнятістьОдним із пріоритетних завдань сьогодення є підтримка учасників АТО у їх якомога швидшій соціальній адаптації до мирного життя. Районний центр зайнятості також не залишається осторонь тих проблем, з якими зіткнулися демобілізовані військовослужбовці, повернувшись із зони проведення АТО.
Районний центр зайнятості на чолі з директором Миронюком І. А., заступником начальника Пенсійного Фонду Заліпою Л. І., волонтером Цепух Л. Г., начальником відділу організації профнавчання обласного центру зайнятості Хаймик Ж. В. та провідним фахівцем з питань зайнятості Демчур В. М. провів зустріч з пораненими учасниками антитерористичної операції, які знаходяться на лікуванні у Луцькому військовому госпіталі. Керівник центру зайнятості розповів про послуги, які надає служба зайнятості, зокрема, зосередив увагу на отриманні послуг із працевлаштування, інформації законодавчого змісту щодо реєстрації в службі зайнятості та отриманні виплати допомоги по безробіттю, професійному навчанні та організації під- приємницької діяльності, також вказав перелік соціальних служб та організацій, які надають всебічну підтримку даній категорії, зазначивши їх контакти. Начальник відділу організації профнавчання Жанна Василівна зосередила увагу на навчанні безробітних у центрах професійно-технічної ос-віти ДСЗ. Розповіла, що у Рівненському ЦПТО протягом 2015 року навчалось 224 безробітних із Волинської області, також акцентувала увагу на організації навчання на підприємця-початківця. Волонтер Лариса Цепух побажала міцного здоров'я бійцям, сили та терпіння і чимшвидшого одужання.
Під час зустрічі у солдат виникла низка болючих запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді.
Пораненим бійцям роздали гостинці: запашний коровай, хлібобулочні вироби, чорниці, полуниці, домашню ковбасу та рибу.
Солдати подякували за турботу, увагу та гостинці.
Людмила Мажула,
провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>