Село моє – душі криниця

30 вересня,  у День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, жителі села Височне святкували  престольний празник та день села. А Божий храм у цьому селі відкрив двері лише наприкінці минулого року, освячення його відбулося у лютому нинішнього. Престольний празник святкували православні Височного вперше.

Ще зранку вірян покликав у храм церковний дзвін. Розділити радість великого свята з отцем Богданом – настоятелем храму, та усіма жителями села прибули священики з інших парафій та православні із округи.

А після обіду у місцевому клубі відбувся концерт «Село моє – душі криниця», який організувала завідуюча сільським клубом Олена Довгун – вона й проінформувала редакцію про святкування. З вітальними словами до жителів села та їхніх гостей звернувся секретар виконкому Височненської сільської ради Вадим Ліхван.

Приїхав на свято до височненців  помічник народного депутата України Степана Івахіва Володимир Бащук. Він сердечно привітав усіх, побажав усіляких гараздів та зачитав вітальну телеграму від Степана Петровича, у якій він дякував селянам, які творять наше сьогодення, усім – від малого до старого. Народний депутат зичив, щоб село Височне процвітало, бажав щедрих врожаїв, наснаги, успіхів, віри у щасливий завтрашній день та Божого благословення на всі починання. Як і завжди, Володимир Бащук привіз цінні подарунки від благодійного фонду «Патріоти Волині», які розіграли в лотереї.  А ще гарним подарунком від нього був виступ народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Мелодія» районного будинку культури.

А для наймолодших мешканців  впродовж всього дня працював дитячий атракціон. Дітлахи стрибали на батутах, смакували солодкою ватою.

За підтримки партії Батьківщини було проведено майстер клас  з  «БОДІ-АРТ» та виготовлення сувенірів з кольорових кульок.

Після концерту відбувся розіграш безпрограшної лотереї,  на розіграш якої  виділив призи і фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Ввечері відбулася дискотека за підтримки Володимира Бондаря.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

 

Один відгук на «Село моє – душі криниця»

  1. Oleg S. коментує:

    Чому наші державні органи бідні і скупі,а Івахів,Палиця та Бондар такі багаті і щедрі? Напевно тому що народ ведеться на «гречку» від казнокрадів-мародерів різних мастей?

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>