Розквітай, моя прекрасна Україно!

РозквітайЗ нагоди відзначення  26-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора цікаво та змістовно пройшла святкова загальношкільна  лінійка у  НВК  «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня — дитячий садок» с. Велимче. Усіх присутніх зі святом привітали директор НВК  Тетяна Павлович та сільський голова  Анастасія Павлович. Після зворушливих слів промовців   хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв-учасників антитерористичної операції і поклали квіти до куточків пам'яті Миколи  Повха  та Дмитра Коляди, які функціонують у приміщенні нашого навчального закладу.

Діти читали вірші про Україну, у виконанні Юлії Москалюк прозвучала пісня «Україна — це я». Під звуки святкового маршу учні  пронесли прапори, які були подаровані нашому закладу учасниками АТО, та всі учасники святкової лінійки взяли участь у флешмобі «Розквітай, моя прекрасна Україно!».

У святковій лінійці взяв участь учасник АТО  Володимир Редькович, якому линули  слова вдячності за безпосередню участь у захисті нашої держави на Сході України, патріотизм та любов до України, йому також подарували квіти.

Дмитро Видрич,

учень 11 класу  НВК с. Велимче

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>