Роботодавці Ратнівщини  за сім  місяців цього року сплатили понад 132 мільйони гривень єдиного соціального внеску

За сім місяців 2015 року від роботодавців, які перебувають на обліку в Ратнівській ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області, на-дійшло понад 132 мільйони гривень єдиного  внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. При цьому, додатково за цей період часу місцевими платниками до бюджету сплачено понад 8,9 мільйона гривень, — інформує  Ратнівська  ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

За словами  начальника Ратнівської ОДПІ  Івана Данилюка, позитивна динаміка надходжень з ЄСВ свідчить про активну роз'яснюючу роботу фахівців інспекції серед місцевих платників щодо усіх аспектів адміністрування  єдиного внеску на  загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

При цьому, фахівці Ратнівської ОДПІ зазначають, що з червня 2015 року  платники єдиного внеску звітують за новою формою відповідно до нового Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 р. № 435.

Один відгук на «Роботодавці Ратнівщини  за сім  місяців цього року сплатили понад 132 мільйони гривень єдиного соціального внеску»

  1. Микола коментує:

    Шановні мої земляки, українці, волиняни , ратнівчани та й взагалі всі селяни. Велика вам подяка що в цей час ви не на «лазурном берегу» а тяжко працюєте що б ми жили і вижили. Не зважаючи на те що наша( та не моя і багатьох з вас не ваша) влада бреше нам про те що вона робить все неможливе для досягнення миру і процвітання кожної нашої родини і України. А на сам перед піклується тільки про власний добробут і добробут хіба що своїх дітей. Вони нагло забрали з сіл працездатних ...

    Показати більше...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>