РІЧНИЙ БЮДЖЕТ– ЗА ДЕСЯТЬ МІСЯЦІВ

РічнийРатнівська селищна рада  констатує:  річний бюджет на 2017 рік – виконано.  Виконання річного бюджету вдалося забезпечити за десять місяців року. 

І це, напевно, вперше такий факт по виконанню місцевих бюджетів  серед усіх сільських і селищних рад району, принаймні,  за останні роки, а то й десятиліття. Виконувались місцеві  бюджети у попередні роки переважно напередодні нового року. А, бувало, що окремі ради  в окремі роки взагалі не виконували його  стовідсотково. Щодо Ратнівської селищної ради, то за інформацією селищного голови Володимира Кулика, впродовж останнього десятиріччя щороку річний бюджет виконувався, але також  напередодні Нового року і це завдяки ще більш напруженій та злагодженій праці  в останньому місяці року усього колективу і тих, хто має безпосереднє відношення до сплати податків  у  селищну казну.

У Ратнівській селищній раді на 2017 рік при уточненому призначенні затверджено бюджет з  власними доходами 8 мільйонів 389 тисяч 900 гривень.  Та вже станом на перше листопада надійшло доходів значно біль-ше — 8 мільйонів 829 тисяч 800 гривень. Виконкому вдалося перевиконати  бюджет за десять місяців на 442 тисячі гривень.

У Ратнівській  селищній раді навіть символічно поставили новорічну ялинку як символ, що річна робота виконана, хоча на досягнутому крапку, зрозуміло,  ніхто ставити не збирається — попереду ще два місяці плідної праці, допоки не постукає у двері Новий 2018 рік.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>