Резонанс

У «Ратнівщині» від 29 липня ц. р. була опублікована інформація «Кабмін виділив 15 мільйонів гривень на виборчий округ народного депутата України Степана Івахіва». Після виходу газети до редакції зателефонували голова районної ради Михайло Макарук та голова бюджетної комісії районної ради Микола Макарук із запитанням, хто надав таку інформацію та де ті кошти, бо їх в районі ще ніхто не бачив і не знає, де шукати.

Повідомляємо, що інформацію надіслала нам прес-служба народного депутата Степана Івахіва. А після нашого запиту вона повідомила і номер відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України: № 463 – р від 12 липня 2017 року «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного  бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій».

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>