Ратнівчани у Торчині

ратнівчани 17  вересня народний аматорський ансамбль народної  пісні і  музики «Ратнівські   візерунки»  районного  будинку  культури (керівник Валентина Бєлік) на запрошення засновника фестивалю Олександра Огородника, народного артиста України, художнього керівника заслуженого народного ансамблю пісні і танцю «Колос»,  взяв активну участь у сьомому  фестивалі народного мистецтва   «Осінні барви Торчина».

Глядачі тепло сприймали виступ наших аматорів сцени.

Величаво, злагоджено і мелодійно прозвучали пісні у виконанні колективу — «Побажання Україні», муз. В. Конощенка, сл. П. Власюка, та «Козачка» в обр. Сергія Токарського — солісти Світлана Сахарчук та Галина Аврамук. Завершили виступ на грайливо-мажорній ноті троїсті музики «Браві козаченьки» (керівник Сергій Токарський).

У фестивалі брали  участь кращі  аматорські   колективи нашої області та гості з Львівської  та Рівненської областей.  Свято відбувалося в чудовому мальовничому куточку природи Торчина. Гостей свята частували продукцією  «Торчин-продукт», борщем та смачним кулішем.

Олександр Огородник щиро подякував аматорам сцени за гарний професійний виступ і нагородив колектив подякою та сувеніром за популяризацію аматорського мистецтва і народної творчості  та за  участь у фестивалі.

Галина Скрипчук

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>