ПОЧИСТИЛИ ПАРК ДРУЖБИ

У рамках Всеукраїнського проекту «Зробимо Україну чистою» Ратнівська Спілка ветеранів Афганістану у складі Сергія Філіпчука, Сергія Терещука, Миколи Савлука, Олександра Бірука, Миколи Нікітюка, Петра Короліка долучилася до прибирання парку Дружби.

Парк Дружби був закладений ще у 1967 році на кордоні двох держав як символ єднання сусідніх народів, проте щороку там утворюються «сміттєві лабіринти». Відтак воїни-афганці, віддаючи честь та шану побратимам, взялися робити добру справу: очищено територію парку від чагарників, сміття та відновлено алею біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам України і Білорусі на честь десятиліття виведення радянських військ з Афга-ністану.

Пам’ятаймо, що запорукою чистого сумління є чисте довкілля, тому не забруднюйте країну, в якій живете, а щоразу намагайтеся тримати її в чистоті.

Сергій ФІЛІПЧУК,

голова Ратнівської районної організації

Спілки ветеранів Афганістану

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>