Передплачували улюблені видання

передплатаУ «День передплатника», 26 листопада, в приміщенні операційного залу центрального відділення поштового зв’язку Ратне-1 представники редакцій  газет «Ратнівщина», «Слово Волині», «Волинь-нова», «Сім’я і дім», «Волинська газета» вітали небайдужих до їхніх видань читачів, дарували подарунки та отримали від зустрічі  з передплатниками позитивні емоції.

Надзвичайно приємно було вітати шанувальників районної газети «Ратнівщина» і дізнатися у підсумку підрахунків, що районки передплатили най-більше – 126 примірників.

Щиро дякує колектив редакційно-видавничого комплексу «Ратнівщина» за співпрацю та організацію передплати начальнику Михайлу Іллічу Лупій-чуку, інструктору з передплати Тетяні Федорівні Перехрест та листоношам Надії Дідицькій, Галині Яковук, Світлані Кіпень, Світлані Шевчик. А також  усім читачам за постійну підтримку рідного видання.

На передплату завітали вихованці загальноосвітньої школи №2 та центру дитячої та юнацької творчості із своїми наставниками. Діти отримали позитивні емоції та незабутні враження від організованої для них екскурсії.  Ратнівчани Наталія Василівна Супронюк, Валентина Тарасівна Краглик, Галина Євгенівна Пінкевич, Софія Антонівна Харкевич, Василь Олексійович Півень, Микола Панасович Круглій щиро висловлювали своє захоплення  районною газетою, бажали колективу творчих успіхів. Усі вони передплачують «Ратнівщину» тридцять, а той більше років і читають її усією родиною.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>