П’яний молодий чоловік збирався згвалтувати ДІВЧИНКУ

Надзвичайна подія, яка сколихнула усіх, хто про це знав, сталася у Видраниці 11 вересня. 23-річний нетверезий чоловік, який одружений і має сина, напав на 10-річну дівчинку. Збоченець підбіг до дитини ззаду, закрив рукою рота та, приставивши ножа до шиї, потягнув її у лісопосадку. Спершу нападник відібрав у дівчинки мобільний телефон, а потім, погрожуючи ножем, примусив роздягнутися і збирався зґвалтувати, проте не зробив цього, бо був помічений  сусідським хлопчиком, який і повідомив мамі дівчинки про біду.  Зловмисник втік з місця події, не здійснивши свій задум, проте залишив різану рану на шиї жертви.

Чоловіка затримали по гарячих слідах.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 187, ч. 3 ст. 15 – ч. 4 ст. 152 КК України. За скоєне йому «світить», відповідно до інкримінованих статей Кримінального кодексу України, до 15 років по-збавлення волі.

Триває досудове розслідування.  Проводяться слідчі дії. Збоченець взятий під варту і знаходиться в СІЗО м. Луцька.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>