Новини 23.06.2015

Дитячому садку в селищі – бути!
У рамках проведення обласного конкурсу інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного бюджету вже у 2015 році, Ратнівська селищна рада подала проектну документацію на будівництво двоповерхового приміщення ясел-садка в смт Ратне по вулиці Набережній.


Проект був відібраний і направлений на затвердження в Міністерство регіонального розвитку.
Це і стало причиною проведення позачергової сесії 17 червня, на якій депутати прийняли рішення № 44/1 щодо виділення 209 тисяч гривень для співфінансування селищною радою даного будівництва.
Поряд з цим на сесії депутати розглянули інші, важливі для жителів селища, питання.
Галина ПРИЙМАЧУК,
секретар Ратнівської селищної ради
Ратнівщина сплатила до держказни 1 мільйон 165 тисяч гривень військового збору
За невеликий проміжок 2015 року платники Ратнівщини вже встигли загалом поповнити бюджет на 1 млн. 165 тис. гривень.
Гроші, які перераховують платники, держава спрямовує на підтримку української армії, вояків у зоні АТО, а також біженців зі сходу України.
Начальник Ратнівської ОДПІ Данилюк Іван Миколайович закликає відповідально ставитися до сплати військового збору, щоб не складалися ситуації, у яких до платників застосовуватимуть штрафи чи нараховуватимуть пеню.
Ратнівська ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області
Житловий фонд району
Житловий фонд району на кінець 2014 року (за оцінкою Держстату України) становив 1140,1 тис. м2 загальної площі (на 0,8 відсотка більше, ніж рік тому), з якого понад 77 відсотків знаходилося в сільській місцевості. На кожного жителя припадало в середньому 21,8 м2 загальної площі житла, що дещо нижче середньообласного показника (22,2 м2).
На Ратнівщині нараховувалось 16,4 тис. квартир. Двокімнатні квартири, середній розмір яких 56 м2, становили — 30 відсотків, трикімнатні та чотири і більше кімнатні (відповідно 74 м2 і 99 м2) — по 26 відсотків, однокімнатні (39 м2) — 17 відсотків.
Відділ статистики у Ратнівському районі

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>