НОВОРІЧНА ЯЛИНКА ДЛЯ ОБДАРОВАНИХ ШКОЛЯРІВ РАТНІВЩИНИ

новорічна ялинка 5 новорічна ялинка 6 Новорічна ялинка 7 новорічна ялинка новорічна ялинка1 новорічна ялинка2 новорічна ялинка4 новорічнаТрадиційне свято — районна Новорічна ялинка для обдарованих дітей та учнівської молоді – відбулося у районному будинку культури напередодні Новорічно-Різдвяних свят. Запросили  на урочисте дійство переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, турнірів та конкурсів.

Святкове дійство теплими словами привітань, вдячності дітям, батькам та педагогам відкрив головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Денисюк. Гордість за талановитих дітей розділив голова районної ради Михайло Макарук. Він привітав присутніх з Новорічно-Різдвяними святами, побажав і надалі тільки перемог та високих досягнень у навчанні. Під щирі оплески присутніх вручив новорічні подарунки, грошові винагороди на загальну суму 15 тисяч гривень 85-м талановитим дітям ра-йону та зразковому фольклорно-етнографічному ансамблю «Золота криниця».

Відзначили  успіхи учнів НВК с. Велимче. Десятикласник цієї школи Василь Капітула зайняв І-і місця в олімпіадах з астрономії та фізики, одинадцятикласники Ігор Літвинович — І місце – в олімпіаді з астрономії, Андрій Павлович, представник «Золотої криниці» та дев’ятикласник Владислав Каган  – з трудового навчання. Восьмикласниця Вероніка Філозоф посіла І місце в олімпіаді з англійської мови.

Успішні учні НВК с. Видраниця – Оксана Томашук (10 кл.) – зайняла ІІ місце на обласному турнірі з географії, Іванна Лукашук (11 кл.) — ІІІ місце на Всеукраїнському турнірі з географії у м. Харків, Антоніна Рудчик (5 кл.) — ІІ місце на конкурсі ім. П. Яцика і І місце на олімпіаді з математики. Катя Лахтюк (11 кл.) – переможець ра-йонного та учасник обласного конкурсу ім. П. Яцика, Олександра Ганіч (10 кл.), Анна Дейнека (11 кл.), Яна Авдіюк (10 кл.) – учасники обласного турніру з права.

Вітали учнів НВК с. Гірники. І місце в олімпіаді з інформатики та ІІ — з фізики (учасник обл.) зайняв десятикласник Сергій Куничник. Анастасія Куничник (9 кл.) зайняла ІІ місце в олімпіаді з української мови (учасник обл.), Ігор Трофимук (10 кл.) — ІІІ місце у конкурсі КУМІТ+ІТ, Іван Хартонюк (8 кл.) — І місце в олімпіаді з інформатики, Катя Аврамук (9 кл.) — І місце КУМІТ, а Вікторія Ковч (6 кл.) — переможець районного та учасник обласного конкурсу імені П. Яцика.

Жиричівська школа має переможців олімпіад – перші місця з історії у Ангеліни Жолоб (8 кл.) та Дмитра Аврамука (11 кл.), а у Михайла Мороза (11 кл.) — з математики.

Одинадцятикласниця НВК с. Кортеліси Анастасія Круш в олімпіаді з інформаційних технологій зайняла перше місце, а десятикласниця Ірина Мажула — з української мови.

З першими місцями в олімпіадах вітали учнів НВК с. Заброди — Влада Боровського (11 кл.) — з інформатики та КУМІТ, Дарину Тимощук (9 кл.) — з історії, Дарину Мельник (9 кл.) — з російської мови, Аліну Коробку (11 кл.) — з трудового навчання, Анастасію Хомич  (9 кл.) – з інформатики.

У НВК с. Самари І-і місця в олімпіаді з інформаційних технологій у Олександра Скибука (9 кл.), з фізики – у Олександра Баранчука (7 кл.), а найкращим гумористом у конкурсі гумористів визнано Андрія Макарука (11 кл.).

Гордістю Самари-Оріхівської школи є восьмикласниці Оксана Шинкарук, яка зайняла І-і місця в олімпіадах з географії та математики, та Юлія Трофімук, переможець районного та учасник обласного конкурсу імені П. Яцика.

Не менш здібні та талановиті діти виховуються у НВК с. Замшани. Щиро вітали того дня за досягнення Іоанну Денисюк (9 кл.) — І місце на олімпіаді з англійської мови, ІІ — на обласному турнірі з хімії; Катерину Калінчик (11 кл.) — І-і місця з екології, ро-сійської, української мов, ІІІ місце на обласному конкурсі ім. Т. Шевченка, ІІ — на обласному турнірі з біології; Анастасію Ка-лінчик (10 кл.) — І місце з біології, ІІІ — на Всеукраїнському турнірі з біології у м. Рівне; Соломію Бірук (8 кл.) — І місце з хімії, Дарію Дудку (10 кл.) — І місце з хімії, ІІІ — на Всеукраїнському турнірі з хімії у м. Тернопіль; Ірину Михалевич (10 кл.) — І місце з історії, ІІ — на обласному турнірі з хімії; Наталію Недзельську (8 кл.) — І місце з біології; Оксану Корнелюк (9 кл.) — І місце з біології, ІІ — на обласному турнірі з хімії; Вікторію Штик (11 кл.) — ІІ місця на обласних турнірах з біології та хімії; Дарину Марчук (5 кл.) — переможця районного та учасницю обласного конкурсу ім. Т. Шевченка; Юлію Сідловську (7 кл.) — переможця районного та учасницю обласного конкурсу імені П. Яцика; Юлію Матвіюк (10 кл.) – переможця районного турніру з хімії; однофамільців Сергія та Антона Біруків (10 кл.) — переможців районного турніру з біології.

Здібні діти навчаються у НВК № 1-гімназія смт Ратне. Максим Ваконюк (9 кл.) зайняв І-і місця в олімпіадах з інформатики та географії; Єлизавета Штик (9 кл.) — ІІ місце на Всеукраїнському турнірі з математики у м. Вінниця, І місце на олімпіаді з економіки, ІІ – на обласному турнірі з географії; Юлія Лукашук (10 кл.) — І місце на олімпіаді з англійської мови, ІІ — на Всеукраїнському турнірі з математики у м. Вінниця, І місце  на олімпіаді з екології та учасник обласного турніру юних економістів; Вікторія Гурич (10 кл.) — ІІ місце на обласному турнірі з математики, І-і місця на олімпіадах з географії та математики, ІІ місце на обласному турнірі з фізики; Артем Сілік (10 кл.) — ІІ місце на обласному турнірі з математики; Анастасія Штик (11 кл.) — ІІ місце на обласному турнірі з фізики, ІІ місце на олімпіаді з біології (учасник обл.) та ІІ місце на обласному турнірі з біології; Марія Антонюк (11 кл.) -    ІІ місце на обласному турнірі з фізики, учасник обласного турніру юних економістів; Юлія Вертей (10 кл.) — ІІ місце на обласному турнірі з фізики, учасник обласного турніру юних економістів; Ірина Тусюк (11 кл.) — І місце — на олімпіаді з англійської мови; Андрій Корецький (7 кл.) — І місце на олім-піаді з географії; Софія Макарук (7 кл.) — І місце, на олімпіаді з української мови, Вікторія Дейнека (7 кл.) — ІІІ місце на обласному конкурсі ім. Т. Шевченка; Софія Харлампович (9 кл.) — ІІІ місце на обласному конкурсі імені Т. Шевченка, ІІ — на обласному турнірі з біології; Тетяна Чернецька (7 кл.) — ІІІ місце на олімпіаді ім. М. Кравчука; Ангеліна Вавдіюк, Анна Луцюк (9 кл.) – учасники обласного турніру з економіки; Анна Михалевич, Євгенія Силивонюк (9 кл.) — переможці ра-йонного турніру з біології.

Вітали учнів Ратнівської школи № 2. Мирослава Пачка (11 кл.) – І-і місця на олім-піадах з фізики, хімії, економіки; Аліса Лахтюк (9 кл.) — І місця на олімпіадах з фізики, математики, ІІІ — на олімпіаді ім. М. Кравчука, переможець районного турніру з біології; Олександра Токарська (9 кл.) — І місце на олімпіаді з хімії; Катерина Макарук (11 кл.) -  І місце на олімпіаді з географії; ІІІ місце на Всеукраїнському турнірі з географії у       м. Харків; Злата Ціось (10 кл.) — І місце на олімпіаді з російської мови; Сергій Колотюк (9 кл.) — ІІ місце на олімпіаді з біології (учасник обл.); Світлана Кіпень (10 кл.) — І місце  на олімпіаді з права, переможець районного турніру з географії; Юлія Касянчук (9 кл.) — ІІ місце на обласному турнірі з географії; Марія Лукашик (6 кл.) — ІІІ місце на обласному конкурсі ім. Т. Шевченка; Ольга Повх (9 кл.) — І місце на олімпіаді з трудового навчання; Настя Маковецька (9 кл.) — переможець районного турніру з географії; Андрій Котюх (8 кл.) — І місце на олімпіаді з інформаційних технологій.

Із НВК с. Річиця учні 8 класу Дмитро Савчук та 10 -  Марія Нінічук зайняли відповідно ІІІ та ІІ місця у конкурсі ім. Т. Шевченка.

Переможців на олімпіадах з фізики — Назара Артемука (8 кл.) має Датинська школа, з математики – Яну Цап (6 кл.), Дарину Панасюк (7 кл.) — Щедрогірська і Сільцевська відповідно, з права — Анну Грицевич (9 кл.) – Конищенська, з української мови – Юлію Кошелюк (8 кл.) – Піски-Річицька, переможця районного та учасницю обласного конкурсу ім. П. Яцика — Світлану Літвін (3 кл.) – Млинівська.

Театралізоване дійство «Під Новий рік» подарували вихованці центру дитячої та юнацької творчості (керівник Брей О. В.), хореографічні колективи: «Радість», ЦДЮТ (керівник Дейнека О. І.) та «Ритм», ЗОШ № 2 смт Ратне (керівник Хотинюк Т. П.).

Леся ГРІНЧУК

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>