Назавжди залишиться Героєм

назавждиРатнівчани завжди будуть берегти світлу пам’ять про військовослужбовця, старшого солдата Івана Івановича Тричука, якого нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Підтримували і будуть підтримувати його сім’ю – дружину Марину, двох малолітніх донечок Вікторію та Катеринку, батька Івана Хомича – усім, чим зможуть, прислухатимуться до їхніх потреб. Цими днями, дізнавшись, що рідні покійного Івана Тричука затіяли ремонт ванної кімнати, захотів допомогти і підтримати особисто радник голови облдержадміністрації Андрій Харлампович. Тож завітав із усією необхідною сантехнікою та солодощами для малечі. Висловив уже вкотре слова підтримки та подякував батькові за сина, який назавжди залишиться Героєм у наших серцях.

Наш земляк пішов із життя молодим – 24 вересня 2015 року перестало битися його серце, а  4 жовтня виповнилося б йому двадцять сім років. Довелося Іванові пройти дорогами пекла Луганщини в складі третього батальйону 51-ї механізованої бригади, частина якого була прикомандирована до 24 окремого штурмового батальйону «Айдар».

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>