Наша перемога

ПеремогаПерші дні листопада привітали нас не тільки теплою погодою, а й перемогою учнів НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня — дитячий садок» смт Заболоття Олександра Головія та Іллі Янчука у обласному конкурсі «Бібліотека моєї мрії». Хлопці навчаються у 9 класі. Своїй перемозі завдячують класному керівникові Наталії Шопук та бібліотекарю Валентині Глущук. Вони підтримали починання переможців.

Двері Волинської обласної бібліотеки для дітей були гостинно відкриті для переможців такого актуального для сьогодення конкурсу, метою якого було виховання шанобливого ставлення до книги та підтримка іміджу сучасної бібліотеки. Гостей радо вітали оплесками, презентували роботи учнів 1-11класів, брали інтерв'ю та частували. Іллю Янчука та Олександра Головія нагородили грамотами та подарували цінний комплект підручників. Наші  учні повернулися з піднесеним настроєм та бажанням підкорювати нові вершини. Сьогодні вони мріють стати інженерами, беруть активну участь в змаганнях, конкурсах, турнірах. Ми вами гордимося!

Катерина Ятчук,

член гуртка юних журналістів смт Заболоття

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>