НА ЗАСІДАННІ ШКОЛИ МОЛОДИХ ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ

26 вересня на базі ЗОШ І-ІІІ ступеня № 2 смт Ратне відбулося районне засідання школи молодих вчителів англійської мови. Метою роботи засідання було надання молодим вчителям методичної допомоги, підтримки, творчої наснаги та бажання плідно працювати. Педагоги побували на уроці англійської мови у 5 класі на тему «All about me», який майстерно провела досвідчений педагог Ірина Волошина.

Під час уроку учні проявили себе у різних формах роботи та показали відмінні знання. Урок був побудований з урахуванням інтерактивних методів навчання англійської мови і показав спільну творчість учителя та учнів. Доброзичлива атмосфера на уроці, професіоналізм вчителя та активність дітей справили незабутні враження на гостей.

Керівник школи молодого вчителя Ірина Волошина ознайомила колег з основними методичними рекомендаціями щодо формування компетентної особистості засобами англійської мови. Провели також вхідне анкетування з метою вивчення потреб та побажань молодих педагогів. На згадку вручили буклети-поради молодим вчителям.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Данилюк надала методичні рекомендації щодо викладання англійської мови. На завершення засідання вчителі подякували Ірині Волошиній та Тетяні Данилюк за успішно проведене засідання та обмінялися взаємними вітаннями з нагоди прийдешнього свята – Дня працівника освіти.

Людмила СУПРУНЮК

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>