НА ВАРТІ РІДНОЇ ЗЕМЛІ –

На вартіпід такою  назвою було проведене традиційне свято у Млиновому, присвячене Дню прикордонника. З привітанням звернулись до військових ведучі – секретар сільської ради Надія Хозей та завклубом Галина Корнелюк.

Перший заступник начальника відділу прикордонної служби «Доманове» старший лейтенант Володимир Крещенко привітав прикордонників і вручив нагороди, святковий наказ зачитав заступник начальника відділу з персоналу старший лейтенант Роман Яхван.

Щиро привітав прикордонників перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук, який підкреслив, що прикордонна служба нелегка, але почесна, а тому і вимоги до неї особливі, адже ця служба є своєрідною карткою держави. Євген Петрович вручив нагороди тим, хто зразково виконує свої обов’язки.

До привітань приєднались сільські голови Млинівської та Кортеліської сільських рад Анатолій Оніщук  та Василь Жигаревич, а також настоятель храму святого Іллі отець Іоан Піпаш.

Святковий концерт підготували  представники місцевої школи-садка та клубу,  у їхньому виконанні зворушливо і майстерно  прозвучали патріотичні пісні.

Галина Корнелюк,

завідуюча клубом с. Млинове

Один відгук на «НА ВАРТІ РІДНОЇ ЗЕМЛІ –»

  1. Oleg коментує:

    З Днем прикарманника військовослужбовців «Доманове» повинні «вітати» СБУ та військова прокуратура

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>