НА СВЯТІ СЕЛА У ЯКУШАХ – НАРОДНИЙ АРТИСТ УКРАЇНИ

У День первоверховних апостолів Петра і Павла у Якушах відсвяткували престольний празник. Як і завжди,  свято розпочалося із самого ранечку із Богослужіння у місцевому храмі,  куди поспішили не лише якушівці, а і їхні гості. А вже після обіду  відбулося святкове дійство у клубі. Зал був переповнений, адже знали, що з концертом виступить народний артист України Адам Горбатюк та ще й будуть подарунки окремій категорії селян від народного депутата України Степана Івахіва.

Піснею свято  відкрила солістка місцевого клубу Катерина Романюк. Голова  Забродівської об’єднаної територіальної громади Микола Калачук щиро привітав земляків зі святом. Привітала їх  від імені  Степана Івахіва його помічник Наталія Маленицька, після чого відбулося нагородження якушівців по номінаціях.

Подарунками від шановного мецената були нагороджені найстаріші жителі села Василина Шевчик та Василь Давидович, яким вручили пледи, наймолодший житель Іван Миронюк отримав годинник, наймолодша подружня пара Олександр та Анна Супрунюки – праску, подружня пара Степан та Леся Юхимуки, які всиновили і виховують двох дітей, – соковитискач, найбагатодітніша сім’я Володимира та Людмили Бляшуків, в яких десятеро дітей, – мікрохвильову піч.

Опісля відбувся концерт народного артиста України, соліста вокально-інструментального ансамблю «Ватра» Адама Горбатюка. Йому щиро аплодували за гарні пісні і чудовий настрій. А ще –  Степану Івахіву за подарунки!

А вже у вечірню пору і допізна у Якушах відбулася дискотека.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>