НА РАТНІВЩИНІ ЗНОВУ ЗДОРОЖЧАВ ХЛІБ

Трохи більше тижня тому у нашому районі знову подорожчав хліб. Втім, виробники, які його постачають, розповсюджують свою продукцію на всю область, відтак можна стверджувати, що хлібобулочні вироби стали дорожчими по всій Волині. Востаннє ціна на хліб у цьому році зростала у березні.

Середня ціна на буханку звичайного білого хліба в магазинах Ратного встановилася в межах 8 гривень. Ми вивчили питання подорожчання хліба з трьох хлібопекарень. Ціна різниться залежно від магазину, в якому його продають. Так, «ковельський» білий хліб коштував 7,09 – 7,25 – 7,50 грн., а зараз став 7,59 – 8,00 – 8,00 грн. Отож здорожчання відбулося на 50 і 75 копійок відповідно. «Теремнівський» у середньому подорожчав на 25 копійок, «самарівський» — на 10 копійок (він поки що найдешевший – від 6,60 грн. за буханку залежно від місця продажу). Але якщо ви не маєте восьми гривень у гаманці, до ратнівських магазинів за хлібом і не заходьте, бо за менше його не придбаєте.

А кілька днів тому у Ратному подорожчало і свіже м’ясо.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>