НА ОЗЕРАХ – ДВІ СМЕРТІ

На озері Святому у Турі, за інформацією працівників поліції,  втопилася Наталія Г., 1991 року народження, мешканка Заболоття. Того дня вона відпочивала разом з друзями. Друзі попливли по озеру на надувному матраці, слідом за ними попливла і  Наталія. Та, видно, коли збагнула, що не допливе до матраца, повернулася назад, але, на жаль, до берега не допливла. Те, що тоне молода жінка, побачили інші відпочиваючі і кинулись її рятувати.  Їм вдалося витягти жінку з води, але повернути її до життя, хоч і  намагались, не змогли.

А на озері у Бродах загинув Петро Л. з Ратного, якому 55 років. Він також відпочивав на березі озера разом з друзями.  Смажили шашлик, споживали його. Чоловік вдавився шматком шашлику; за медичним висновком, смерть настала внаслідок аспірації дихальних шляхів стороннім предметом.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>