МРІЮ ГУТЯНЦІВ ПОЧАЛИ ВТІЛЮВАТИ В ЖИТТЯ НА ОСТАННЬОМУ ДЗВІНКУ

бондар школаСвято останнього дзвоника в Гуті було радісним і щемливим водночас. Мужні випускники і витончені випускниці з бантами, всі у вишиванках. А закінчило навчально-виховний комплекс 23 учні.

На останньому дзвінку побували голова райдержадміністрації Андрій Харлампович та депутат обласної ради Володимир Бондар.

Святкову лінійку традиційно розпочала директор навчально-виховного комплексу Валентина Безносюк. Вона розповідала про досягнення, раділа перемогам вихованців. Зверталася до випускників, до учнів, які ще прийдуть до школи у наступному навчальному році, до вчителів і до батьків. Бажала всім гарно відпочити, і щоб завжди учні Гутянської школи залишалися хорошими і добрими людьми.

До слова запросили голову райдержадміністрації Андрія Харламповича. Андрій Адамович вручив нагороди районного рівня дітям і вчителям, які в цьому навчальному році принесли школі перемоги. Грамотами нагородив учня 6 класу Назара Свіржевського за зайняте І місце в районній олімпіаді з математики, Яну Кацуру — переможця районної виставки-конкурсу «Новорічний подарунок», Інну Фурманюк, соціального педагога, яка стала переможцем районної виставки дидактичних та методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині».

Із вітальним словом до учнівського, педагогічного та батьків-ського колективів звернувся депутат обласної ради Володимир Бондар.

Володимир Налькович вручив диплом обласного управління культури Роману Шпаку, учню Ратнівської дитячої музичної школи, за зайняте ІІІ місце в обласному конкурсі виконавців на баяні, акордеоні серед учнів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів. Подяку цієї ж установи отримав Кирил Фурманюк. Грамотою нагородив депутат Вадима Козку за участь у першому турі обласного конкурсу виконавців на баяні та акордеоні.

Володимир Налькович виконав також почесну місію — вручення нагород учням, які стали призерами конкурсу «Нашому роду — нема переводу».

Грамоти за спортивні досягнення вручала директор Валентина Безносюк.

Учнів, які брали участь у районних олімпіадах, нагородили сертифікатами для проведення дозвілля у розважальному центрі «Адреналін-сіті».

Сільський голова Микола Свіржевський щиро вітав усіх присутніх зі святом останнього дзвоника, дякував голові райдерж-адміністрації та депутату облради за турботу про їхнє село, бажав усіляких гараздів та щасливої долі випускникам.

Потім говорили напутні слова своїм вихованцям перший вчитель Галина Шпак та класний керівник Галина Безносюк, Ніна Шопук — від імені батьків, а діти у відповідь дарували їм гарні музичні вітання, несли квіти і обіймали найрідніших людей. Коли залунали слова пісні «Допоки є батько і мати, старайтесь їм шану віддати» у виконанні 11-класниці Аліни Шопук, на очах у батьків і вчителів бриніли сльози. Зворушливим був прощальний вальс, де у танку сплелися гордість матусь і татусів за вже дорослих дітей і боязнь невідомості випускників.

На закінчення свята після виконання Державного Гімну України четверо учнів пронесли подвір'ям школи блакитно-жовте полотнище національного прапора, після чого вихованці нав-чально-виховного комплексу потішили присутніх запальним флеш-мобом.

А тим часом на іншому боці школи розпочалися підготовчі роботи до майбутнього перекриття даху.

Марія ЛЯХ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>