Ловись, рибко, велика-велика!

короп щука щука1 щука2Рибалка — річ, яка підпадає під слово «охота». Бо далеко не кожен може годинами сидіти на льоду і мерзнути у чеканні, коли ж то клюне хоч-якась рибина. Але найбільш затяті рибаки, незважаючи ні на морози, ні на щось інше, рибалять і, буває, що улову дивуються навіть самі і дивують інших. Ну, хіба не здивуєшся улову Івана Гасюка з Ратного, молодого, але вже з добрячим досвідом рибака, — на його гачок попався окунь вагою більше кілограма! Ми ж то всі звикли бачити маленьких окунів. Такий же величезний окунь — 1 кілограм 170 грамів, та лящ вагою 1 кілограм 270 грамів попався на тому ж самому озері Лютка Старовижівського району також ратнівчанину, затятому рибалці Леоніду Шишлу. А ось самарівський досвідчений рибалка Володимир Левонюк на озері Луки нещодавно впіймав щуку вагою 6 кілограмів, хоча найбільший його «щучий» трофей сягав аж 11 кілограмів!

Здивовані, а то мало й не шоковані ще влітку були велимченці, коли Василь Геч спіймав на озері Вінок коропа вагою аж 10 кілограмів! Чоловіку витягти рибу-гіганта для тої водойми навіть допомагали інші рибаки. Витягли! Та ще й збігались-сходились інші односельці, аби побачити диво-трофей.

А хто може похвалитися більшим уловом? Чекаємо ваших фотографій

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>