КОНЦЕРТ У ВИДРАНИЦІ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

20 серпня, напередодні 26-ї річниці Незалежності України, народний аматорський хор ветеранів праці «Журавлі» районного будинку культури виступив із чудовим концертом у селі Видраниця на літній сцені в зоні відпочинку біля ставка.

Чимала кількість глядачів, а це переважно люди старшого віку, була вражена патріотичними творами «Журавлята», «Мати-тополя», «Люблю тебе, моя Україно», «Невідомий солдат», іншими. Прекрасними голосами здивували глядачів солісти Марія Михалевич, Ніна Волошина, Михайло Вознюк та Василь Шпак. Мило-звучно прозвучали твори «Ясени» та «Україна» у виконанні чоловічого ансамблю «Доля». Веселили публіку жартівливі пісні у виконанні хору та народна пісня «Господиня» у виконанні жіночого ансамблю «Журавочка».

Щирими оплесками та оваціями дякували глядачі Галині Грабовській за прочитаний гумор та вірш. Видраничани, які прийшли на концерт, незчулися, як на одному диханні прозвучало 20 номерів. То сльози бриніли на їхніх очах, то посмішка розквітала на вустах. І в цьому заслуга керівника хору Людмили Охрімук та віртуозного концертмейстера Владислава Харкевича.

За хороший концерт, за приємні хвилини всім хористам дякував Видраницький староста Василь Лахтюк, а вражені глядачі ще довго не розходились, бажали добра і здоров’я аматорам сцени. Молодь допізна відпочивала на дискотеці біля сільського ставу.

Галина АВРАМУК,

завідуюча сільським клубом с. Видраниця

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>