ІНФОРМАЦІЯ ПРО ГРИП ТА ГРВІ В РАЙОНІ

За інформацією лікаря-епідеміолога Віктора Глинянка, в районі за п’ятий тиждень року зареєстровано 236 осіб, хворих на гострі респіраторні вірусні інфекції, це лише на дві особи більше, ніж у попередньому тижні. Епідпоріг захворювання становить 46,3, що в 1,4 раза нижче середньорозрахункового по району. Загалом в епідсезон грипу та ГРВІ зареєстровано 2353 хворих, із них 1803 (76,6 відсотка ) – діти до 17 років.

У зв’язку з високою захворюваністю на гострі респіраторні вірусні інфекції серед учнів та вихованців навчальних закладів наказом начальника відділу освіти райдержадміністрації призупинявся навчально-виховний процес у 13 закладах району. Станом на понеділок навчально-виховний процес відновлений у 9 закладах,  поки що не відновлений у дитячих закладах НВК  сіл Прохід, Заброди, Видраниця та селища Заболоття.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>