ГРОЗА ТА ДОЩ НАРОБИЛИ ШКОДИ

Гроза і проливний дощ, які огорнули район увечері 18 липня, призвели до чималих збитків. Зокрема, декілька сіл залишилося майже на добу без електроенергії. Найбільше постраждало Млинове, де гроза та буревій вирвали із землі дерево разом з корінням, і воно зламало дві високовольтні електроопори. Частково також постраждали Кортеліси та Доманове. Була зафіксована велика кількість пошкоджень низьковольтних проводів, що призводило до відключення електроенергії населенню. У самому селі Якушів дерево впало на лінію високовольтних електропередач. Знеструмило дві вулиці в Ратному, частково – Шменьки, Заліси, Сільце. Високовольтну лінію пошкодило і в Річиці. Відключення електроенергії через грозу без виведення з ладу проводів і опор здійснили у Видраниці, Замшанах, Височному, Самарах.
Гроза та злива створили чимало роботи для працівників Ратнівської філії ПАТ «Волиньобленерго». Тож весь недільний день вони усували пошкодження, відновлювали електропостачання до помешкань ратнівчан, працювали до пізнього вечора, проте проблему вдалося вирішити. На даний момент електроенергію отримують усі мешканці району.
Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>