ГОРЯТЬ ТОРФИ І БУДІВЛІ

У Красці минулої п’ятниці серед білого дня сталася пожежа — в одного з господарів загорілася літня кухня. Поки приїхали пожежні із Ратного та Заболоттівської місцевої пожежної охорони, вогонь охопив приміщення повністю, навіть дах впав. Тож літня кухня згоріла повністю. Пожежники називають ймовірну причину пожежі: несправність пічного опалення, оскільки у той час у приміщенні варили їжу для худоби.
Сума збитків — орієнтовно до 50 тисяч гривень.
У Видраниці, в урочищі Долина горів торф – 25 сотих. Загоряння сталося біля одного з каналів і вогонь швидко поширився на земельні паї селян. Впродовж дня з вогнем боролися пожежні з Ратного та Видраницької місцевої пожежної охорони.
Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Тут варто нагадати, що самовільне випалювання рослинності або її залишків, знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу тягне за собою адміністративну або кримінальну відповідальність. Тож дотримуймось правил пожежної безпеки у лісах, на сільгоспугіддях та в побуті.
Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>