ГОРІВ БУДИНОК У ЗАБОЛОТТІ

У неділю, 8 травня, працівникам Ратнівської державної пожежної частини було «гаряче». О 13.12 год. надійшло повідомлення про те, що спалахнув житловий будинок у селищі Заболоття на обійсті Петра Г. Коли пожежна команда з Ратного прибула на місце події, вогонь охопив дах будівлі, і вже працювала пожежна команда із Заболоття. Пожежу вдалося локалізувати і ліквідувати. Небайдужі заболоттівчани допомагали виносити речі з палаючого будинку. На щастя, жертв не було, але будинок зазнав значних ушкоджень. Пошкоджені стеля, стіни, залите водою майно. Ймо-вірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

СПАЛАХНУЛА ХАТА В ЗДОМИШЛІ

Того ж дня, о 16.21 год., у диспетчерську Ратнівської пожежної частини надійшов виклик про те, що горить житловий будинок Василя Ш. у Здомишлі. Коли команда прибула в село, інформація підтвердилася. Хата загорілася збоку, потім вогонь перекинувся на дах і проник всередину. На підмогу ратнівській пожежній прибула заболоттівська, вогонь приборкали, але будівля для життя практично непридатна. Дах знищений приблизно на 70-80 відсотків. Причина загорання встановлюється.

На обох пожежах працювали начальник караулу Дмитро Кондратюк, командири відділення Ярослав Приймачук і Тарас Долінко, водій Ігор Герасимук та водій-стажист Дмитро Пірожик.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>