Фотовиставка «Герої — серед нас»

фотовиставка фотовиставка1У центральній районній бібліотеці  від-булося відкриття фотовиставки світлин з передової антитерористичної операції на Сході України під наз-вою «Герої – серед нас», яку презентували працівники книгозбірні.

Такі прості і такі довершені кадри, що без слів та коментарів розповідають про той щоденний подвиг української раті, котра постала на захист рідної землі, без якого Україна не спроможна була би укріплюватися в своїй соборності і незалежності та розвиватися, як сучасна суверенна держава. Застиглі моменти розрухи… Щемливі моменти відданості і вірності… Моменти людських життів, котрі безцінні.

Набір цих фото, зроблених на замовлення Волинської ОДА заслуженим журналістом України Валерієм Мельником, — черговий крок влади для того, щоб вшанувати тих наших земляків, які на заклик Вітчизни пішли захищати нашу Незалежність від «гібридного» російського агресора. Героїв цих публікацій назвали самі ветеранські організації наших фронтовиків. При цьому вони керувалися принципом «по одній людині від адміністративного району, і ще по одній — від міста обласного підпорядкування». Серед цих героїв є і наш земляк Василь Михайлович Мельничук, який народився в селі Заліси. Робітник сезонних робіт. В армію потрапив за мобілізацією. Старший сержант 80-ої окремої десантно-штурмової бригади. Учасник оборони Донецького летовища. Представлений до ордена «За мужність», нагороджений п’ятьма медалями.

Фотовиставка «Герої – серед нас» зворушливо нагадує людям, що війна поруч. Просвітницьке інформування виставки спрямоване на те, щоб показати життя на Сході України, зосередитись на почуттях і переживаннях воїнів. Адже саме завдяки подвигу цих людей ми нині маємо можливість жити звичним для себе життям.

21 фото-буклет надійде у бібліотеки-філії, де буде оформлено та презентовано куточки слави наших фронтовиків «Герої – серед нас».

Наталія Кізякова,

методист центральної районної бібліотеки

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>