ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ І БЕНЗОПИЛУ МИКОЛІ НІНІЧУКУ

дЯКУЄМО1І треба,  щоб так сталося: проста зустріч з незнайомим на той час  молодим чоловіком обернулася для нас хорошим і таким потрібним для нашої організації подарунком. Сильні вітри та грози, які останнім часом розгулюють Ратнівщиною, добавили роботи і нам, дорожникам, працівникам дорожнього ремонтного пункту       № 13 Ковельської дорожньо-експлуатаційної дільниці. Повалені дерева та гілляки  на міжнародній автомагістралі Ковель-Брест та обабіч неї нам доводилося розпилювати, аби відтягти від дороги, мало що не дідівським методом, або, як не прикро, позиченою бензопилою. Дізнавшись про цю проблему, молодий чоловік, який призипунився на авто біля нас, пообіцяв, що подарує бензопилу. І того ж самого дня, на наш великий подив, бензопила була уже у нас. Благодійником виявився наш земляк, ратнівчанин Микола  Іванович Нінічук, керівник консультаційного офісу в м. Луцьку. Завдяки йому ми уже забезпечені таким необхідним інструментом, і на одну проблему у нас поменшало.

Тож усім своїм невеличким колективом дякуємо Миколі Нінічуку за розуміння і підтримку, за благодійну допомогу. Нехай все у Вас буде гаразд, на Вашому життєвому шляху завжди зустрічаються лише хороші  і надійні люди.  Здоров’я Вам, щастя і здійснення усіх задумів та планів.

Від імені колективу Ратнівського дорожнього ремонтного пункту №13 Ковельської ДЕД

Володимир Алексєєнко

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>