ДЯКУЄМО ЗА РЕМОНТ ВУЛИЦІ

Дякуємо дякуємо111Ми, жителі вул. Учительської смт Ратне, від усього серця бажаємо селищному голові Володимиру Кулику міцного здоров’я, оптимізму, благополуччя, домашнього затишку, здійснення задумів та мрій, усіляких гараздів та щедрого довгого віку до ста літ.

Велика подяка Вам за самовіддану любов до праці, терпіння і витримку, тож зичимо миру, невичерпної енергії та великих здобутків.

Наша вулиця невелика, але ми дуже вдячні Вам усі за те, що Ви нам не відмовили і зробили по вулиці дорогу з твердим покриттям. Раніше ми ходили по калюжах в гумових чоботях, а тепер можна буде пройти навіть в туфлях. Ще на сьогодні дорога буде продовжуватися від підприємства «Спільний ліс» до вул. Серпневої. Це заслуга нашого селищного голови Володимира Миколайовича Кулика, який провів роботу з керівником «Спільного лісу» і який прокладе дорогу з твердим покриттям. Також провели ремонт доріжки, яка пролягає понад стадіоном «Колос», де кожен день ми ходимо на роботу, а наші діти – в садок і школу.

Щастя Вам, усмішок, щедрої долі,

Серце хай гріє людська доброта,

Втоми не знайте ні в чому й ніколи

І будьте здорові на довгі літа.

Жителі вулиці Учительської

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>