ДЯКУЄМО ЗА ДОВІРУ,  ЗА ТЕ, ЩО І У 2018 РОЦІ  ВИ РАЗОМ З «РАТНІВЩИНОЮ»!

ратнівщина1Шановні ратнівчани! Дорогі наші шанувальники, передплатники районної газети «Ратнівщина»!  Щиро вітаємо вас з Новорічно-Різдвяними святами! Бажаємо  кожному з вас, кожній сім’ї та родині району щастя, здоров’я, добробуту, і головне — миру нашій державі.

Нам, журналістам, приємно відмітити, що «Ратнівщина» і надалі  залишається найбільш популярною серед усіх видань, які отримують читачі району, і надалі користується найбільшим авторитетом серед ратнівчан, незважаючи на те, що вартість газети дещо зросла через  вищу ціну на друк, на папір,  поштові послуги і на все інше. Та так воно і повинно бути. Бо як же жити у районі і без районної газети?!

«Ратнівщина» у 2018 році надходить у  майже чотири тисячі осель, а якщо точніше – то у 3758.  Для порівняння:  «Ратнівщину» десять років тому, у грудні 2008 року, читали у 2328 оселях, двадцять років тому, у грудні 1998, –  лише у 1945 оселях. Тож, зрозуміло, що нас тішить сьогоднішня цифра, хоча,  скільки б не мав, завжди хочеться більше. Сподіваємося, що з лютого тираж «Ратнівщини» і ще зросте, адже знаємо від поштовиків,  що окремі ратнівчани, які з певних причин не передплатили районну газету з січня, передплачують її з лютого.

Тож дякуємо за довіру всім тих, хто разом з нами, хто з «Рат-нівщиною». Заодно пропонуємо читачам районки разом творити районний часопис. Якщо у вас є цікаві новини, теми, проблеми, запитання – телефонуйте, повідомляйте журналістів – ми будемо раді співпраці з вами. А чим більше новин у газеті – зрозуміло, і газета цікавіша.

Дякуємо за співпрацю  партнерам -  усім начальникам поштових відділень,  усім листоношам, які гарно попрацювали під час передплатної кампанії,  а тепер розповсюджують  районну газету. Особлива вдячність тим, хто не лише утримав тираж районки на рівні  минулорічного, а й збільшив його. Найбільший плюс «Рат-нівщини»  дали у Велимченському поштовому відділенні – 15 примірників, у Самари-Оріхівському – 14, Щедрогірському – 7, збільшили тираж і у Млинівському, Залухівському, Замшанівському, Комарівському, Датинському,  Здомишельському та Видраницькому поштових відділеннях. Дякуємо! Сподіваємося, що ті, кому у нинішньому році районка надходитиме вперше, не розчаруються і стануть постійними передплатниками «Ратнівщини».

А сьогодні всі наші читачі отримають від нас ще й невеличкий подарунок – календар на 2018 рік.

Всім добра і миру у Новому році!

Журналісти «Ратнівщини»

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>