?Дві пожежі в один день

Минулої суботи в районі сталося дві пожежі. У Сільцях біля 5-ї години дня загорілася господарча будівля, власником якої є Сергій Штик, 1984 року народження. Того дня його тесть разом з помічниками закидав сіно у сарай. Потім всі пішли до хати, а через деякий час прибіг сусід і повідомив про пожежу. На боротьбу з вогнем кинулися усі, хто міг, а згодом – пожежники з Гірник та Ратного. Та вогонь зробив свою справу: хлів згорів повністю, а був він дерев’яним, згоріло 3,5 тонни сіна, в межах 400 кілограмів муки та стільки ж зерна. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки.
Не встигли пожежники повернутися з цієї пожежі, як на службу 101 надійшло повідомлення, що в Ратному на мікрорайоні горять господарчі будівлі. А тут будівлі – одна біля одної, і горіло їх аж три. На допомогу ратнівському резервному караулу приїхала Замшанівська місцева пожежна охорона, а через трохи повернувся пожежний автомобіль із Сілець. У результаті згоріла добудова до господарчої будівлі Олени Ф., дах та стеля її свинарника, потерпіли і сусіди: у Марії К. на 80 відсотків згоріла господарча будівля, у Олександра П. – дах та стеля його господарчої будівлі. Ймовірна причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
А в понеділок сталося загоряння торфу у Турі.
З початку року на Ратнівщині виникло 28 пожеж, під час яких загинуло двоє людей, минулого року за аналогічний період — 33 пожежі, під час яких загинуло четверо людей.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>