ДОРОГИ НА РАТНІВЩИНІ – ОДНІ З НАЙГІРШИХ В ОБЛАСТІ

дороги ДОРОГИ1Те, що дороги у Ратнівському районі у критично зношеному стані, – ні для кого не секрет. Особливо стан дорожнього покриття дратує тих, хто змушений доїжджати до місця роботи і назад додому щодня, а ще – власників громадського транспорту.

Звичайним жителям району видається, що «маршрутники» заробляють шалені гроші на популярних прибуткових рейсах, а от самі власники автобусів і маршрутних таксі не можуть похизуватися великими заробітками. І все тому, що на утримання і ремонт транспорту у них іде мало що не стільки грошей, як заробляють.

Що в напрямку Заболоттівського куща, що в напрямку Щедрогора, Залухова, Бродів, Кортеліс, Самарів – скрізь ситуація майже однакова. Весь транспорт, який раніше їхав у села Самарівського куща через Броди, зараз їде через Кортеліси. А що робити тим людям, які живуть у Бродах? Як їм кожного дня труситися по суцільній вибоїні, у яку перетворилася дорога біля озера Радожич?! Що казати людям, які з Заболоття до Гути 10 кілометрів їдуть довше, ніж із Ратного до Заболоття?! Скільки власників громадського транспорту відмовилося від перевезень?

Повний текст публікації — у газеті «Ратнівщина»

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>