ДО ВІДОМА ЧИТАЧІВ!

«Укрпошта» знову підготувала для нас сюрприз: з 1 грудня у Ковелі закривається сортувальний цех і відтепер він буде лише в Луцьку, один на всю область. Що це означає для редакції?

Наша газета друкується в Ковельській міській друкарні, звідки її доставляли у сортувальний цех місцевого центру зв’язку. Там газету пакували – відповідно до того, скільки в якому селі є передплатників, після чого доставляли в Камінь-Каширський (якому тепер підпорядковується пошта нашого району), а звідти вже розвозили по селах.

Тепер же «Ратнівщину» будуть везти з Ковеля до Луцька, там сортуватимуть, а звідти везтимуть знову через той же Ковель до Каменя-Каширського. Тобто дорога газети до вас, шановні читачі, подовшає мінімум на 150 кілометрів.

Для нас це означає додаткові витрати, тому що пошта «за так» газету не возитиме, і вони вже й надіслали новий договір з новими розцінками за доставку, які ми не можемо поміняти. Проте на вартості передплати це не позначиться, витрати ляжуть виключно на редакцію.

Але у зв’язку з цими змінами ми змушені дещо поміняти графіки відправки газети до друкарні, щоб її встигли завезти до Луцька і привезти назад. Тому суботній випуск ми будемо підписувати у кінці дня в четвер, а вівторковий – у понеділок зранку. Тому просимо вас, шановні читачі, подавати оголошення і особливо привітання завчасно. Щоб вони були опубліковані в суботу, їх слід подати не пізніше, ніж до обіду в четвер, а на вівторок – до обіду у п’ятницю. Інакше вони вийдуть із запізненням.

І не забувайте: той, хто передплачує газету, має право на 50 відсотків знижки на вітання і співчуття. Сподіваємося, що ми усі звикнемо до такого графіку, хоча не виключено, що з метою зменшення затрат на доставку з нового року доведеться переходити на друк у Луцьку в обласній друкарні.

Редакція «Ратнівщини»

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>