ДЕНЬ СЕЛА ВІДСВЯТКУВАЛИ ЗАЛІСЯНИ

27 жовтня у Залісах відзначили День села. Вранці у храмі преподобної Параскеви Сербської відбулося богослужіння, на яке прибуло багато гостей, духовенство району.

У післяобідню пору відбулися урочистості. Сердечно вітали односельчан зі святом староста Заліс Віктор Корецький та заступник голови Заболоттівської об’єднаної територіальної громади з гуманітарних питань Надія Денисюк. Надія Антонівна вручила подарунки наймолодшому жителю села Артему Вікторовичу Нефедюку, наймолодшій подружній парі Леоніду та Катерині Денисюкам, матерям-героїням, які виховали по 9 і 10 дітей, Марії Менько та Марії Ковальчук, найстаршим жителькам Пелагеї Зубрицькій та  Олександрі Сидоренко, яким у цьому році виповнюється по 94 роки. Для навчально-виховного комплексу від селищної ради Надія Антонівна подарувала кольоровий принтер.

Від імені депутата обласної ради Володимира Бондаря залісян вітала його помічниця Ольга Мисковець. Вона вручила подарунковий сертифікат на облаштування дитячого майданчика у селі.

Щирі вітання від народного депутата Степана Івахіва передала жителям Заліс його представниця Анна Стасюк. Вона зичила процвітання селу, здоров’я, добра і благополуччя його жителям, щоб дитячий гомін лунав у ньому завжди та мирним було небо над Україною. Вона ж презентувала подарунки від благодійного фонду для розіграшу лотереї, найціннішим із яких була мікрохвильова піч.

Музичні вітання залісянам линули від аматорів сцени села та народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Мелодія» Ратнівського будинку культури, який виступив на заліській сцені за сприяння благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині». Чудовий настрій та незабутні емоції переповнювали жителів села, адже свято було цікавим і насиченим.

Після концерту відбувся розіграш лотереї, квитків для якої розпродали аж триста, проте виграшними були тільки близько ста. Призи для розіграшу представили благодійний фонд «Патріоти Волині», місцеві підприємці, решту закупили за гроші, виручені від продажу лотерейних квитків. Отож розігрували побутову тех-ніку, зерно, дрова, канцелярські товари, інше. Але так як квитки були у вільному продажу і багато з них придбали заболоттівчани, то й фортуна посміхнулася їм більше. Усі вартісні призи, в тому числі і супер-приз, дісталися саме їм. Проте і жителі Заліс виграли чимало корисних речей.

Протягом дня працювали батути для дітей, продавали солодку вату. Увечері відбулася безкоштовна молодіжна дискотека.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>