ДЕНЬ СЕЛА ВІДСВЯТКУВАЛИ В МЕЛЬНИКАХ-РІЧИЦЬКИХ

21 листопада відсвяткували День села і престольне свято Михайлівського храму Київського патріархату в Мельниках-Річицьких. На святкову службу приїхало багато гостей, священиків. Прибули й засновники церкви Іван та Марія Корсаки.

Відбулися урочистості. Зі святом привітав жителів Мельник-Річицьких голова Забродівської об’єднаної територіальної громади Микола Калачук. Він вручив подарунки у чотирьох номінаціях – найстаршій подружній парі Михайлові та Пелагії Бляшукам, наймолодшій подружній парі – Романові і Валентині Середюкам, наймолодшому жителю Владиславу Супрунюку та найстаршій жительці Марії Трофімук, якій цьогоріч виповнилося 94 роки. Найцікавіше було те, що Михайло Бляшук, 85-річний дідусь, якого разом із дружиною нагороджували до Дня села, сам прийшов до клубу за подарунком, подякував за це і на знак вдячності заспівав пісню. Для нагороджених звучали пісні і у виконанні вихованців школи та Олени Корінчук. Запашний коровай на рушнику діти вручили Марії Корсак, а вона у відповідь привітала жителів Мельник-Річицьких зі святом та подарувала мікрофони для клубу і книги для школи.

Анна Стасюк, представниця благодійного фонду народного депутата України Степана Івахіва «Патріоти Волині», привітала жителів села зі святом вітальною телеграмою від Степана Петровича та привезла подарунки для розіграшу лотереї. За сприяння благодійного фонду на сцені села Мельники-Річицькі виступив народний аматорський колектив «Поліський дивоцвіт» з Ковеля. Руслан Миронюк, завідуючий клубом с. Річиця, учасник АТО, для побратимів-атовців із Мельник-Річицьких Миколи Олексійовича Нінічука та Володимира Михайловича Михальчука прочитав власні вірші та заспівав пісню.

Протягом дня працювала виставка робіт народних умільців школи. Її організувала бібліотекар Олена Пікун.

Після концерту відбувся розіграш лотереї. 100 зі 130 квитків були виграшними. Розіграли також тридцять квитків для дітей і всі вони були виграшними. Найцінніші призи презентував благодійний фонд «Патріоти Волині» — мікрохвильову піч, соковитискач, праску і два годинники. Розігрували також дрова від лісничого Валентина Бляшука, зерно від СВК «Прип’ять». Товари повсякденного вжитку придбали за кошти від продажу квитків та спонсорів Валентини Сільчук, Станіслава Мимшука, Івана Маковецького та Василя Дударчука. Супер-приз – мікрохвильову піч – виграла Раїса Борозна.

Увечері відбулася молодіжна дискотека з живою музикою.

Наталія БЛЯШУК,

завідуюча клубом с. Мельники-Річицькі

Один відгук на «ДЕНЬ СЕЛА ВІДСВЯТКУВАЛИ В МЕЛЬНИКАХ-РІЧИЦЬКИХ»

  1. Oleg S. коментує:

    Задрали із своїм «патріотом волині» і його подачками. Нехай краще Дояр почне здійснювати закупівлю молока по ринковим цінам.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>