ДЕНЬ ПЕРЕДПЛАТНИКА ПО-РАТНІВСЬКИ

ганна антонюк з онуком дмитром9 червня в операційному залі відділення зв’язку смт Ратне відбувся День передплатника. Завітали сюди журналісти газет «Ратнівщина», «Слово Волині», «Волинь-Нова» та «Сім’я і дім». Активно працювали поштовики. Зважаючи на складну економічну ситуацію, людей було значно менше. Проте районну газету передплатили 55 читачів, «Волинь-Нову» — 20, «Слово Волині» — 13 та «Сім’ю і дім» — 6.
Користуючись нагодою, ми запитали у наших постійних передплатників, чим їм подобається «Ратнівщина», що вони хотіли би змінити та, що б побажали журналістам.
Віктор Приймачук розповів, що скільки живе в Ратному, стільки й передплачує районку, а це вже 25 років. «Мені подобається, що, прочитавши «Ратнівщину», я знаю всі новини району, я нею задоволений, і ціна доступна», — розпо-відає чоловік. Він бажав плідної праці, здоров’я, благополуччя, щоб хотілося працювати заради того, аби донести людям новини району.
Ганна Антонюк прийшла виписати газету разом зі своїм внучком, Дмитром. «Було б добре, якби ми могли її й надалі читати, бо без неї не можемо обійтися. Кожен день хочеться мати районну газету, і вона по своїй суті цікава. А журна-лістам бажаю надалі творчості, здоров’я міцного, невпинної праці», — каже жінка.
Марія Чернуха констатувала: «Мені подобається районна газета тому, що тут є новини, є що почитати про район. Бажаю, щоб ви процвітали, гарно писали, і щоб газета була не гіршою, ніж є зараз, а в майбутньому – ще й кращою».
Наталія Супрунюк мовила: «Все мене влаштовує, гарно пишете. Хотіла би побажати, щоб висвітлювали побільше гострих матеріалів».
Галина Дейнека почала з побажань: «Здоров’я, успіхів у вашій праці! Мені дуже подобається, бо я з газети знаю події всього району, а не тільки селища. Цікавлюся всім. Подобаються статті про кулінарію, ще деякі поради щодо саду, городу, хоч я вже мало цим займаюся».
Микола Штик приємно вразив, адже розповів, що, коли отримує газети, то читати починає саме з районки. «Бо «Ратнівщина» — це газета, яка висвітлює життя наших близьких людей, родичів, земляків, сусідів. Цікаво знати про те, як їхні справи, які у них проблеми, все інше. Нехай журна-лісти завжди будуть здорові, привітні з людьми, особливо, похилого віку, висвітлюють усі потреби й побажання старіших людей», — завершив він.
Окрім того, передплатники бажали, щоб не зменшувався тираж, щоб було достатнім фінансування та, щоб газета жила доти, поки живе журна-лістика в Україні.
Марія ЛЯХ

приймачук віктор марія чернуха микола штик наталія супрунюк

галина дейнека

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>