Чоловік помер від укусів шершнів

Страшна подія сталася у Млиновому – чоловіка до смерті закусали шершні.

У селі розповідають, що Олександр Омелянчук, 1958 року народження, того дня, 26 серпня, копав картоплю.  Приїхав додому і вирішив позбутися шершнів, які поселилися в його будинку у фундаменті, у продусі, і вже добре набридли господарям.

В Омелянчуків гостювали діти, внуки, одна дочка вже потерпіла від укусу комахи, та їй обійшлося незначним впливом на стан здоров’я. Аби не сталося гіршого, господар вирішив позбутися небезпечних комах — взяв і обробив те місце, де жили шершні, отрутою. А вони як вилетіли! Чоловік закричав від укусів, розказав рідним, що сталося, а далі йому стало погано — метнувся в один бік, в інший, і через мить впав, захропів...  І вже ніякі реанімаційні заходи, які  надавали близькі та місцева фельдшер, а далі медики «швидкої»,  чоловіка не воскресили. На його тілі виявили сліди від укусів чотирьох шершнів.

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>