БІЛЯ МАГАЗИНУ У ЗАБРОДАХ – ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК

А облаштувала його власник магазину, підприємець Ілона Федорук із Каменя-Каширського. На початку року Ілона Вале-ріївна придбала магазин, зробила ремонт, а не так давно встановила біля нього дитячий майданчик. І хто із забродівчан та їхніх гостей іде у «Рукавичку» за товарами, а тут можна придбати і продовольчі товари, і промислові, і канцтовари, а хто – на майданчик. Люди із задоволенням відзначають хорошу справу підприємця, адже батьки можуть спокійно здійснити покупки у магазині, поки дітвора розважається на майданчику. А ще дітки самі йдуть сюди по солодощі й проводять деякий час біля магазину у відведеному для них місці.
До речі, на території Забродівської сільської ради це не єдиний дитячий майданчик, їх аж шість. Майданчики для дітей облаштовані біля дитячого садочка у Забродах — за проектом За-бродівської громадської організації «Промінь» при фінансовій підтримці Міжнародного фонду «Відродження» — «Створення сприятливих умов для належного виховання та активного дозвілля дітей шляхом облаштування дитячого майданчика» та у співфінансуванні із Забродівською сільською радою, біля НВК с. Якушів – за проектом сільського комітету «Надія» також при фінансовій підтримці Міжнародного фонду «Відродження» за проектом «Громада — дітям» у співфінансуванні із сільською радою. Крім того, невеличкі дитячі майданчики облаштовані біля церков у всіх трьох селах: Забродах, Якушах та Лучичах – тут вони встановлені за кошти місцевого бюджету.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>