Активовано роботу «Варти порядку»

4 січня відбулися збори громадського формування «Варта порядку» за участі представників органів місцевого самоврядування, державної влади, установ, організацій та жителів селища із числа членів громадського  формування.

Головуюча зборів, заступник селищного голови по виконавчій роботі Надія Романюк наголосила на важливості роботи громадського формування щодо запобігання і припинення правопорушень та злочинів, захисту життя та здоров'я громадян, вручила посвідчення новим членам формування та ознайомила з графіком чергування на 2018 рік. А також проінформувала про заохочення та пільги, які надаватимуться вартовим порядку у разі тісної співпраці з селищною радою.

Капітан поліції, начальник сектору превенції Ратнівського відділу поліції Юрій Лахтюк вів мову про відвідування патрулювання, маршрут та години чергування, ознайомив з порядком продовження дозволу на носіння та зберігання пристроїв для відстрілу гумовими кулями. Підкреслив важливість участі тих громадян, які мають зазначенні дозволи, та застеріг щодо їх позбавлення у разі формальної співпраці з поліцією.

Селищна рада ще раз хоче звернути увагу свідомих громадян на відповідальне ставлення до охорони громадського порядку та запрошує небайдужих взяти участь у роботі «Варти порядку», адже спокій в нашому селищі — це наша спільна громадянська справа.

Ратнівська селищна рада

 

Один відгук на «Активовано роботу «Варти порядку»»

  1. Oleg S. коментує:

    Нехай поліцаї тоді переводять половину своєї зарплати вартовим порядку.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>