ПОСВІДЧЕННЯ «МАТЕРІ-ГЕРОЇНІ» ОТРИМАЛИ ЩЕ ТРИ ЖІНКИ
З РАТНІВЩИНИ
За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку Указом Президента України від 7 грудня 2017 року №409/2017 почесне звання «Мати-героїня» присвоєно 956 українкам, серед яких 86 – із Волинської області і 3 – з Ратнівщини. Отож звання «Мати-героїня» присвоєно жительці села Жиричі Галині Іванівні Шамайло, матері 5 дітей, жительці села Броди Світлані Петрівні Данилюк, матері 6 дітей, та жительці села Велимче Галині Сергіївні Літвинович, матері 5 дітей.
Цією нагородою відзначають багатодітних матерів, які виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку.
31 січня голова райдержадміністрації Андрій Харлампович та начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентин Андросюк виконали приємну місію – вручили посвідчення та нагрудні знаки «Мати-героїня» Галині Шамайло з Жирич та Світлані Данилюк із Бродів. А заступник голови райдержадміністрації Сергій Матвійчук завітав того дня до Галини Літвинович з Велимча, щоб привітати її з президентською відзнакою.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>