ДВА СОЦІАЛЬНІ ФОНДИ ОБ’ЄДНАЛИСЯ В ОДИН

У серпні шляхом реорганізації двох фондів: Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності  та Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України створено один — Фонд соціального страхування України. Усі права та обов’язки згаданих фондів перейшли до новоутвореного.

У Ратному дирекції цих двох фондів працювали з 2001 року, і обидва вони обслуговували два райони: Ратнівський та Старовижівський. У 2014 році  Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України  був реорганізований і дирекція переведена до Каменя-Каширського, а у Ратному утворили відділення. Частково відбулося і скорочення працівників. А вже зараз під час реорганізації  цих двох фондів вони об’єднані у Камінь-Каширське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області, представництво якого працює у Ратному за тією ж самою адресою, у приміщенні РВК «Ратнівщина».  Старовижівський район відійшов до Ковельського відділення. Поки що скорочення працівників не відбулося.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>