«РАТНІВЩИНА» – ЗНОВУ В ЧИСЛІ КРАЩИХ У ГАЛУЗІ

вибір рокуВже декілька років підряд газета «Ратнівщина» за результатами галузевого рейтингу, який проводить Всеукраїнський галузево-аналітичний центр, потрапляє до реєстру кращих постачальників товарів та послуг року. Не став винятком і 2020 рік.
Як повідомив редакцію в листі генеральний директор Центру В. Г. Майсак, ПП РВК «Ратнівщина» була розглянута серед діючих компаній галузі (КВЕД 58.13) та підприємств малого і середнього бізнесу регіону. Реєстр, до якого може бути включено лише 3 %
діючих підприємств галузі, формується щорічно на основі експертної оцінки комісії Центру. Кожна компанія проходить аналіз за показниками, що характеризують попит послуги або товару серед клієнтів та споживачів. Тож за його результатами Асоціація економічного співробітництва та розвитку підприємництва представила «Ратнівщину» до участі в Національній програмі «Вибір споживача 2020».
Статус «Вибір споживача», як зазначив В. Г. Майсак, підкреслює високу якість і престижність компанії, її значиму роль у розвитку галузі та регіону, і є свідченням того, що послуги підприємства є надійними, якісними та пріоритетними для вибору.
Дмитро МОРОЗ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>