КНИГОМАНІЯ – 2017

Книгоманія23 березня в районній  бібліотеці для дітей  відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2017». Юні любителі книг мали змогу представити образ улюбленого героя та розповісти про свої літературні уподобання.

Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури. А також залучення до бібліотеки нових читачів, посилення ролі читання в житті дітей та підлітків, здійснення творчої співпраці бібліотеки та вчителів, спрямованої на пошук різноманітних форм організації змістовного дозвілля дітей, залучення їх до активної творчої діяльності навколо книги та бібліотеки.

Переможцями стали: Юрій Миколаюк 7 кл. (бібліотека — філія с. Комарове) та Софія Макарук  6 кл. (НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1 — гімназія ім. В. Газіна»  смт Ратне). Друге місце Тетяна Краєвська (бібліотека-філія с. Височне) та Марія Бенедисюк  (бібліотека — філія с. Самари — Оріхові). Третю сходинку зайняли Антоніна Рудчик (бібліотека — філія с. Видраниця) та Оксана Мельник (бібліотека-філія     с. Датинь).

Обидва переможці візьмуть участь у наступному обласному етапі конкурсу. Можливо, й поїдуть до Львова, де буде проходити останній тур «Книгоманії -2017».

Усі учасники конкурсу нагороджені дипломами, а переможці отримали дипломи та спеціальний приз від нашої бібліотеки — цікаві книги. На любителів книги чекав солодкий стіл, організований районною бібліотекою для дітей та  Рат-нівською селищною радою.

Щира вдячність всім учасникам конкурсу, бібліотечним працівникам, вчителям, батькам, які підготували конкурсантів та дали змогу своїм вихованцям показати  здібності, любов до читання, знання та ерудицію.

Наталія Панасюк,

завідуюча районною дитячою бібліотекою

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>