Чому воду не можна кип’ятити двічі

Кип’ятіння, як один з найпоширеніших способів покращення якості води, може бути шкідливим для людини. Доволі часто в офісах та й удома ми нагріваємо ту ж саму воду кілька разів. Це призводить до збільшення концентрації небезпечних сполук з кожним кип’ятінням. Тобто вода перетворюється на шкідливу замість корисної. Такого висновку дійшли науковці, дослідивши, що важкі метали нікуди не зникають під час цього способу обробки. А окремі сполуки хлору можуть перетворюватись у шкідливі речовини під час повторного кип’ятіння.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>